Website laten maken Friesland

Al vanaf €300!

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er dan in alle rust nog even over nadenken!

Ben je op zoek naar een nieuwe website met een professionele uitstraling? Kies dan voor het webdesign van Webfriesland! Wij maken professionele websites, zodat jouw bezoekers meteen een goede eerste indruk krijgen. Wij bouwen uitsluitend sites met een responsive design. Hierdoor is de website of webshop geschikt voor alle apparaten, zoals desktop, mobiel en tablet. Zo krijgen jouw potentiële klanten een fijne gebruikerservaring en geniet jij van een hogere conversie.

Wij helpen je bij het registreren van een domeinnaam, het regelen van hosting tot het bouwen van een website. Daarnaast kunnen we je bij Webfriesland ook helpen met online marketing, zoals SEO. Meer weten? Lees dan vooral verder!

WordPress webdesign Friesland

 

Wij maken jouw website in WordPress. Dit is een bekende CMS die wereldwijd wordt gebruikt. Een WordPress website maakt het mogelijk om de website zelf te onderhouden, maar natuurlijk staan wij ook altijd voor je klaar om je hiermee te helpen. Bij Webfriesland zetten we namelijk maximaal in op onze service!

Een ander groot voordeel van dit meest gebruikte CMS systeem is dat het beschikt over ontzettend veel verschillende functionaliteiten. Door de grote aanwezigheid van verschillende plug-ins is het mogelijk om een website volledig op maat te maken. 

Website op maat

 

Jouw bedrijf heeft een eigen uitstraling en identiteit. Deze uitstraling wil je dan ook terugzien op jouw website. Daarom zorgen wij ervoor dat de huisstijl naadloos aansluit op het ontwerp. Ook de tone-of-voice van de content passen we volledig aan op jouw waarde propositie. Door maatwerk bieden wij een uniek webdesign, zonder gebruik te maken van een template. Zo maak jij meteen een goede start!

Website of webshop laten maken in Friesland

 

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Wij zorgen er dan ook voor dat we al jouw eisen en wensen verwerken in het ontwerp van de website. Ben je een particulier of bedrijf in Friesland? Dan helpen we je graag. Wij hebben ontzettend veel ervaring in het bouwen van websites. Daarom is ons webdesign bureau in staat om veel verschillende websites te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Website bouwen die geschikt is voor de zoekmachine

 

Het laten maken van een website bestaat niet alleen uit een ontwerp. Elke website moet natuurlijk ook gevonden kunnen worden. Daarom helpen wij je graag bij het optimaliseren van jouw vindbaarheid in Google. Wij leveren geoptimaliseerde webteksten aan waarin wij de belangrijkste trefwoorden van onze klanten in verwerken. Hierdoor zal jij binnen de kortste keren hoog scoren in de zoekresultaten.

Daarnaast helpen we je graag om de koppelingen te realiseren met bijvoorbeeld Google Analytics en Google Search Console. Zo ben jij binnen de kortste keren vindbaar!

Responsive design

 

Je wilt niet alleen een professionele website of webshop, je wilt natuurlijk ook dat de website gebruiksvriendelijk is. Daarom zorgen wij ervoor dat alle websites geschikt zijn voor desktops, smartphones en tablets. Zo heb je niet alleen een professionele en mooie website, maar genieten jouw gebruikers ook van een optimale gebruikerservaring. 

De bouw van een nieuwe website is een complex proces. Daarom houden wij je constant op de hoogte van updates tijdens het maken van de website. Zo weet jij precies waar je aan toe bent!

WordPress website laten maken in Friesland

 

Op zoek naar een nieuwe website? Natuurlijk kunnen wij jou daarbij helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Kunnen wij iets voor je betekenen? Dan plannen we graag een persoonlijk gesprek in. In dit gesprek bespreken we jouw wensen, zodat de website helemaal bij je past. Daarna gaan we aan de slag met jouw website! Wil je na de aflevering toch nog iets laten wijzigen? Ook dan is bij ons geen probleem. Wij helpen je graag en zullen je blijven helpen bij het beheren van de website. Het laten maken van een website in Friesland was nog nooit eerder zo eenvoudig!

Wil je toch nog meer weten? Bekijk dan eens onze portfolio en bekijk de websites en webshops die we reeds gemaakt hebben. 1 ding is zeker: voor de bouw van de nieuwe website ben je bij Webfriesland aan het juiste adres!