Webdesign Friesland
Voor een betaalbare website

Wil jij graag een nieuwe website laten bouwen of kan je huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken? Bij Webfriesland staan we voor je klaar!

Bekijk onze tarieven
Bedrijfswebsites
Een strakke en moderne website om jouw bedrijf te juiste uitstraling te geven.
Portfolio websites
Om jouw kunstwerken op een professionele manier weer te geven.
E-commerce
Om jouw favoriete producten online te kunnen verkopen aan klanten.

Website op maat

Wil jij graag een website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zetten de voordelen kort voor je op een rijtje.

Jouw wensen en behoeften
Pakket op maat
Bij ons betaal je nooit teveel. Samen kijken we naar je wensen en behoeften en stellen we een pakket op maat samen.
Nauwe samenwerking
Jaarlijkse revisie
Na het opleveren van de website stopt het contact niet. Wij staan voor je klaar om later eventuele wijzigingen aan te brengen.
De juiste uitstraling
Maatwerk
Al onze websites worden met de grootste zorg samengesteld, zodat deze helemaal aansluit bij jouw bedrijf.
De beste ondersteuning
Service
Heb je vragen over je website of kom je er niet helemaal uit? Via onze livechat helpen we jou zo snel mogelijk verder!

Onze werkwijze

Voordat je met ons in zee gaat, wil je natuurlijk weten hoe wij te werk gaan. Wij zetten alle stappen voor je op een rij!

Aanvraag
Stuur je aanvraag in via het formulier. Wij bekijken je aanvraag en reageren binnen 24 uur op je inzending.
Feedback
We houden je op de hoogte van de voortgang en houden nauw contact. Zo kun wij jouw feedback meteen verwerken.
Contact
Samen bespreken we wensen en eisen. Na dit contact beginnen we meteen met het bouwen van jouw website.
Afronding
Wanneer de website klaar is, krijg je van ons de inloggegevens en kun je genieten van jouw eigen website.

Laat ons jouw website maken!

Kies hieronder het pakket dat bij jouw past. Heb je toch nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen
Basis

€300

Voor startups, bloggers en kleine sites

Tot 10 pagina's
Binnen 2 weken afgerond
Responsive design
Jaarlijkse revisie
24/7 bereikbaar
Geavanceerd

€600

Voor middelgrote & groeiende bedrijven

Tot 15 pagina's
Binnen 4 weken afgerond
Responsive design
Jaarlijkse revisie
24/7 bereikbaar
Ultra

€1000

Voor grote bedrijven

Geen pagina limiet
Binnen 6 weken afgerond
Responsive design
Jaarlijke revisie
24/7 bereikbaar

Webdesigner Friesland aan het zoeken? Dan ben je bij Webfriesland aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, SEO en contentcreatie en kunnen jouw bedrijf een professionele website geven die perfect past bij wat je wilt uitstralen in de regio Friesland.

Wat is webdesign?
Webdesign is het ontwerpen en bouwen van websites die perfect aansluiten op de identiteit, doelstellingen en gebruikerservaring van jouw bedrijf. Het gaat niet alleen om visuele aspecten, maar ook om technische elementen zoals navigatie, structuur, content management systemen (CMS) enzovoorts. Als je een professionele website wilt hebben die makkelijk te beheren is, dan kun je het beste kiezen voor webdesign.

Wij zijn al jarenlang actief in Friesland. Door onze kennis en ervaring weten wij precies waar de klanten in Friesland op zitten te wachten. Laat vandaag nog je nieuwe website bouwen bij Webfriesland!

Wat gebruiken wij bij het bouwen van websites?
Om websites te bouwen gebruiken wij WordPress. WordPress is een open source CMS met veel functionaliteiten die het makkelijker maken om content te beheren. Bovendien is WordPress SEO-vriendelijk, waardoor je website gemakkelijker gevonden kan worden in zoekmachines.

Een ander groot voordeel van WordPress is dat jij de website, na het afleveren, gemakkelijk zelf kunt beheren. Hierdoor hoef je niet steeds afhankelijk te zijn van ons voor kleine wijzigingen. Na het afleveren leggen we jou graag uit hoe WordPress werkt, zodat je zelf aan de slag kunt. Voor professionele websites ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Wat zijn de voordelen van ons webdesign bureau in Friesland?
Er zijn een aantal voordelen te benoemen voor webdesign in Friesland. Ten eerste is er het feit dat je een website krijgt die goed afgestemd is op jouw bedrijf. Je krijgt een professionele website, waarbij de focus ligt op de gebruikerservaring en je doelstellingen.

Daarnaast geldt ook voor webdesign Friesland dat je zult profiteren van SEO-voordelen zoals meer bezoekers, betere conversie en hogere ranking in Google. We kunnen bovendien helpen om jouw online marketing strategie te verbeteren door middel van onze SEO-services.

Tot slot is webdesign ook een kosteneffectieve oplossing. In vergelijking met andere websites is de prijs voor het bouwen van een website gebaseerd op WordPress vaak lager, en heb je dezelfde professionele resultaten.

Als je dus op zoek bent naar webdesign Friesland, dan ben je bij Webfriesland aan het juiste adres. Wij zorgen dat jouw bedrijf een goed uitziende en technisch geavanceerde website krijgt die perfect past bij wat je wilt uitstralen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor wij een moderne website voor jou kunnen bouwen.

Website laten maken met zoekmachine optimalisatie
Wil jij graag een vindbare website laten maken die kan worden via zoekmachines als Google en Bing? Onze websites worden gemakkelijk gevonden op het internet.

Naast webdesign bieden wij ook zoekmachine optimalisatie aan. We analyseren je site, optimaliseren deze voor zoekmachines en zorgen dat je eerder gevonden wordt in de zoekresultaten. Ook voor online marketing zit je bij ons dus helemaal goed!

Het grote voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat je hiermee meer bezoekers naar jouw website krijgt en dat de conversie hoger zal zijn. Bovendien blijf je met SEO permanent in de top van zoekresultaten staan, waardoor je bedrijf een stuk beter gevonden kan worden. Daarnaast betaal je met SEO, in tegenstelling tot SEA, niet voor kliks uit de zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie is dus erg geschikt voor bedrijven die een lange termijn strategie nastreven.

Tijdens het ontwerpen zullen wij ook op zoek gaan naar verschillende zoekwoorden die passen bij jouw bedrijf. We kijken niet alleen naar de zoekwoorden die bij je passen, maar ook naar concurrenten van jouw onderneming. Zo kunnen wij een optimale strategie hanteren waardoor de vindbaarheid van jouw website kan worden gegarandeerd. Bij ons wordt jouw website volledig geoptimaliseerd voor SEO!

Kosten webdesign Friesland
Wij vinden het erg belangrijk dat een webdesigner betaalbaar is voor iedere onderneming. Een nieuwe website laten bouwen doe je bij ons dus altijd tegen de laagste prijzen.

Het bouwen van een website kost afhankelijk van het ontwerp en de functionaliteiten meer of minder tijd. Daarom maken we vooraf altijd een prijsopgave op maat, zodat je precies weet wat er nodig is om jouw website te laten bouwen door Webfriesland. We bieden daarnaast ook extra diensten aan zoals SEO en contentcreatie.

Wij bouwen al een basis website vanaf 300 euro. Daarnaast zorgen wij dat alle websites beschikken over een responsive design. Onze responsive websites zijn geschikt voor alle apparaten, zoals desktop, mobiel en de tablet. De goede online indruk maken doe je dus op alle verschillende devices!

Wil jij meer weten over de kosten van webdesign of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw bedrijf.

Verschillende soorten websites
Bij Webfriesland kun je terecht voor verschillende websites, zoals portfolio websites, blogs, bedrijf websites en webshops. Hierbij kun je denken aan een enkele landingspagina, maar ook aan een volledige webshop. We bouwen de website helemaal in lijn met jouw wensen en zorgen dat deze tegemoetkomt aan alle technische vereisten. Je kunt dus bij ons ook eenvoudig een webshop laten maken.

We maken gebruik van verschillende technieken om er zeker van te zijn dat jouw website goed op mobiele apparaten getoond wordt en snel laadt. Hierdoor ben je verzekerd van een website die perfect past bij jouw bedrijf.

Hoe snel is de website klaar bij Webfriesland?
Hoe snel een website klaar is, is afhankelijk van de complexiteit van de te bouwen website. In de meeste gevallen leveren wij onze websites binnen 2 weken op. Tijdens deze 2 weken hebben we ook verschillende keren contact, zodat jij feedback kan geven op de website. Zo weet je zeker dat de website aan al jouw wensen voldoet.
Jaarlijkse revisie
Bij Webfriesland bieden we ook een kosteloze jaarlijkse revisie aan. We zorgen er jaarlijks voor dat jouw website onderhouden en bijgewerkt wordt met de laatste beveiligingsupdates en eventuele andere wijzigingen. Zo blijft jouw huidige website technisch up to date en ben je verzekerd van een veilige website.

Samen kijken we jaarlijks naar je website, zodat we eventuele wijzigingen eenvoudig door kunnen voeren. Wil je eerder wat veranderen aan je website? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Neem contact met ons op en samen kijken we wat we voor je kunnen doen!

Gelukkig worden onze websites gemaakt met WordPress, waardoor we websites erg toegankelijk zijn voor onze klanten. Het is dus ook erg gemakkelijk om zelf je site aan te passen.

Webhosting bij Webfriesland
Helaas is het niet mogelijk om de hosting bij ons te regelen. Wel begeleiden we je graag naar het vinden van een webhosting die bij jou past. Niet elke site heeft namelijk dezelfde specificaties nodig. Neem contact met ons op en samen kijken we welke webhosting het beste bij jou past.

Als je meer wilt weten over het bouwen van een website door Webfriesland, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van een professionele website waarmee je eenvoudig vindbaar bent in zoekmachines. Samen maken we van jouw bedrijf iets waar je trots op kunt zijn!